top of page

ΕΚΔΟΣΕΙΣ / ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σε αυτη την ενοτητα προβαλουμε τους εκδοτικους οικους που εκδιδουν εθνικιστικα βιβλια και επισης εφημεριδες που στηριζουν το χωρο.
 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΧΗ

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια και πιστεύουμε πως κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών του αναγνωστικού κοινού.

Τολμήσαμε και αιφνιδιάσαμε με τον τρόπο που κινηθήκαμε στο χώρο της στρατιωτικής ιστορίας, της «απαγορευμένης» Ελληνικής Ιστορίας. Στο site μας, στις διάφορες κατηγορίες των βιβλίων πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα σας. Εάν παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μας πείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@logxi.com και βέβαια στο 2103611590.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια στηρίξατε και ενθαρρύνατε την προσπάθεια μας να ρίξουμε άπλετο φως στις «σκοτεινές σελίδες» της Iστορίας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που διέδωσαν την Ιδέα της ΛΟΓΧΗΣ έξω από τα σύνορα της Αθήνας αλλά και της Ελλάδος.

 

Τα βιβλία αλλά και τα περιοδικά, τα μουσικά cd εμβατηρίων καθώς τα είδη διακόσμησης, ρουχισμού, σημαίες, ρέπλικες, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας με σκοπό την καλύτερη γνώση της Ελληνικής και ευρωπαϊκής ιστορίας και όχι για πολιτικούς λόγους.

 

http://logxi.com/product-category/logxi/

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΙΝΙΑΔΕΣ

Οι αυτοεκδόσεις ΟΙΝΙΑΔΕΣ ξεκίνησαν το 2015 με σκοπό την έκδοση αυτοτελών τευχιδίων γύρω από τον κόσμο της Παράδοσης όπως αυτός μπορεί να εκφράζεται μέσα από διάφορες εκφάνσεις και μονοπάτια, τα οποία διδάσκουν τις Αξίες μίας ζωής η οποία είτε υπερβαίνει είτε έρχεται σε σύγκρουση με το σύγχρονο κόσμο.

 

http://www.oiniades.eu/


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΩΡ

Ο εκδοτικός μας οίκος αποτελεί μια νέα προσπάθεια με στόχο την εναλλακτική γνώση για μία διαφορετική αντίληψη της ζωής και του κόσμου. Ως αρχή μας έχουμε ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται, σύμφωνα πάντα με την πλατωνική φιλοσοφία. Μέσα από τις εκδόσεις μας προσφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό τη δυνατότητα να εκτιμήσει τα όσα διαβάζει και να προβεί στην αναζήτηση, χωρίς να προσπαθούμε να επηρεάσουμε την σκέψη του είτε με υποκειμενικούς προλόγους είτε με σχόλια. Το βιβλίο, εκτός από καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής, αποτελεί κι ένα ταξίδι μέσα σ’ έναν κόσμο που μπορεί να χαρίσει μια πραγματική ελευθερία της σκέψης. Το πνεύμα κι ο ψυχικός κόσμος του κάθε ανθρώπου διαμορφώνουν το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη στάση ζωής του μέσα από την προαίρεση την οποία έχει. Ορθότατα λοιπόν υποστήριζε ο Πλωτίνος «είμαστε ό,τι γνωρίζουμε». Κυρίως όμως ισχύει ότι τίποτα δε μαθαίνουμε, απλώς ξαναθυμόμαστε, όπως υποστήριζε ο Σταγειρίτης φιλόσοφος Αριστοτέλης. Η μελέτη, λοιπόν, του βιβλίου αποτελεί ένα μέσο προς την έξοδο από τη λήθη. Κάθε βιβλίο αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο και κάθε ανάγνωση ενός βιβλίου είναι μια επικοινωνία με τη σκέψη του συγγραφέα, ακριβώς όπως γίνεται μια συζήτηση. Τα βιβλία μιας γενιάς μπορεί να διαμορφώσουν την νέα γενεά!

 

https://hectorbooks.gr/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με αδέσμευτη εθνικιστική ενημέρωση τηλ: 2103611590 επικοινωνία: info@elkosmos.gr...

 

 www.elkosmos.gr/category/efimerida/editorial/ ©

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Οι «Ελληνικές Γραμμές» είναι μία ηλεκτρονική εφημερίδα, συνέχεια της ομώνυμης εφημερίδας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Βασικοί ιδεολογικοί άξονες των «Ελληνικών Γραμμών» είναι ο Ελληνικός εθνικισμός, η δημοκρατία, η ελεύθερη οικονομία και η εθνική αλληλεγγύη. Αρθρογραφούν σε αυτήν πολιτικά στελέχη, καθώς και φίλοι δημοσιογράφοι και πανεπιστημιακοί. Εκδίδεται από τον Μάιο του 1997.

Η ηλεκτρονική έκδοση είναι προφανώς μη-κερδοσκοπική. Τα όποια έσοδα συγκεντρώνουν οι Ελληνικές Γραμμές από δωρεές ή τυχόν διαφημίσεις διατίθενται αποκλειστικά για την ανάπτυξη και προβολή τους, καθώς και για την διοργάνωση εκδηλώσεων. Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι ούτε το ελάχιστο ποσόν δεν περιέρχεται σε φυσικά πρόσωπα, καθ' ότι η εργασία των συντελεστών τους είναι εθελοντική.
 

Οι στήλες της εφημερίδας είναι ανοικτές σε όλους τους Έλληνες. Μπορείτε να αποστέλλετε άρθρα (μέχρι 700 λέξεις) και ειδήσεις ή απλώς να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης webmaster@e-grammes.gr

https://www.e-grammes.gr/

bottom of page