top of page

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΓΚΡΟΥΠ 
 

Σε αυτη τη σελιδα θελουμε να δωσουμε βημα σε οποια νομιμη οργανωση υπαρχει στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο απο ελληνες.
 

Εαν θελεται μας στελενεται ενα μικρο κειμενο με το ονομα, τους σκοπους και τους στοχους της οργανωσης σας και εμεις θα το συμπεριλαβουμε εδω. Η καταταξη θα γινει με αλφαβητικα κριτηρια για να κρατησουμε ισες αποστασεις απο ολους. 


Επισης εαν εχεται καποια περιοδικα που εκδιδεται και θελεται να τα προβαλεται μεσω της ιστοσελιδας εμεις θα σας στηριξουμε. 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 
 

Ενα ιστολογιο με παρα πολλα θεματα το οποιο αξιζει καποιος να επισκευθει.

 

http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2011 πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση νέων ανθρώπων στο κέντρο της πόλης μας. Οι κοινές ανησυχίες είναι αυτές που μας έφεραν κοντά και μας οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε αυτή την αυτόνομη πατριωτική κίνηση.

Στα μάτια όλων μας μπορεί κάποιος να διακρίνει την αγάπη για τον μαχόμενο ελληνικό λαό και την αγωνία για το μέλλον της πατρίδας.

Στην περιοχή μας κατά το παρελθόν χιλιάδες αγωνιστές έδωσαν το αίμα τους για ένα καλύτερο αύριο σε μια ελεύθερη πατρίδα, οφείλουμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας να συστήσουμε ένα νέο «μετερίζι» που θα προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και ζωής στην νεολαία.

Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι ήρθε ο καιρός να ακουστεί και η δική μας φωνή στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας προσπερνώντας όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια κηρύττουν το ψέμα και την υποκρισία.

Αρνούμαστε να πιστέψουμε τα κηρύγματα της «αριστεράς» και της «δεξιάς» του συστήματος, αρνούμαστε να ακούσουμε τις «σειρήνες» του καταναλωτισμού και να υποταχθούμε στις επιταγές του καπιταλιστικού συστήματος και στις διαταγές της βάναυσης σιωνιστικής κυβέρνησης.

Καθημερινά αυξάνονται εκείνες οι φωνές που απορρίπτουν τα σχέδια των κυβερνώντων και ζητούν όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις να φύγουν τώρα οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ από την χώρα.

Η πόλη μας βιώνει με τον χειρότερο τρόπο την οικονομική και πολιτική κατοχή. Έτσι λοιπόν είναι επίκαιρο παρά ποτέ και στην Τρίπολη να υπάρξει εκείνο το κύτταρο αντίστασης που θα εναντιωθεί στην δικτατορία των τραπεζιτών και των πολιτικάντηδων. Ο «Δούρειος Ίππος» δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Καλούμε όλους όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια της πλουτοκρατίας και των 300 της «ουλής» των Ελλήνων να επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανωθούμε σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Κλείνουμε αυτή την πρώτη ανακοίνωση με ένα απόσπασμα από το ποίημα του συμπατριώτη μας Κώστα Καρυωτάκη «Στο Άγαλμα της Ελευθερίας που φωτίζει τον κόσμο» στο οποίο γράφει:

« … Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ' αγοράσουν

έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι …»

Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»

 

http://doureiosippostripolis.blogspot.com/

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης ενωθείτε και εργαστείτε

για την νεα συνάντηση μας με την Ιστορία.

Ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά.

Πριν εξαφανιστούμε ως λαός και ως πολιτισμός από την ίδια την πατρίδα μας.

Πριν εκδιωχθούμε από την Ελλάδα και την Ιστορία.

Διότι αμαρτήσαμε απέναντι στην ιστορία μας,

απέναντι στον πολιτισμό μας και απέναντι στους προγόνους μας.

Τους πατέρες μας και τις μητέρες μας.

Να σώσουμε τον λαό μας από τους εχθρούς του με προβιά προβάτου.

Να σώσουμε την πατρίδα μας από τα φίδια που

τρέφαμε και μεγαλώσαμε μέσα στον κόρφο μας.

Του πολιτικούς δεξιούς και αριστερούς που

μισούν ό,τι Ελληνικό, ό,τι Χριστιανικό και ό,τι Ορθόδοξο.

Οι Έλληνες εκδιώκονται από την Ελλάδα και την Ιστορία.

Ζούμε την χειρότερη μορφή γενοκτονίας του Ελληνισμού μέσα

στην ίδια την πατρίδα μας. Την Μητροπολιτική Ελλάδα.

Το ίδιο διώκεται, ο Ελληνικός Πολιτισμός,

η Ελληνική Γλώσσα, η Ελληνική Παιδεία

η Ελληνική Πίστη και η Ορθοδοξία.

Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι μας σε μια καρδιά και σε μια ψυχή.

Να ενωθούμε σε ένα σώμα, για να σώσουμε την Ελλάδα

https://www.diktyoellinismou.gr/?fbclid=IwAR3u5gX3rKqGo2jccS1UAZwj3QtVDL8_vpHhm3zrLzHYnXQ4YLUEI9g6zM0

https://www.facebook.com/diktyoellinismou

ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ

 

 

Στις 31 Ιουλίου 2023 στην Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε για τον Ίων Δραγούμη, έγινε η πρώτη πολιτική ανακοίνωση, της ιδρύσεως του εθνικιστικου πολιτικού φορέα Εθνική Φάλαγγα με τον πρόεδρο του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012.

 

Αγαπητοί Συναγωνιστές/ στριες,

 

Μετά από μακροχρόνιες πολιτικές διώξεις του εθνικιστικού κινήματος, στο λεγόμενο εθνικοπατριωτικό χώρο, έχει επικρατήσει η πολυδιάσπαση  σε όλα τα επίπεδα, ιδεολογική ένδεια, ηθική κατάπτωση αλλά και εισχώρηση πολιτικών ανδρείκελων που με ιδιοτέλεια, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της νέας τάξης.

Η δημιουργηθείσα κατάσταση όχι μόνο είναι απογοητευτική, αλλά και χωρίς διαφαινόμενη ελπίδα αλλαγής. 

Για τους παραπάνω λόγους, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το πολιτικό κίνημα Εθνική Φάλαγγα.

 

Η Εθνική Φάλαγγα είναι ένα εθνικιστικό - πατριωτικό κίνημα βγαλμένο από την λαϊκή βάση που διέπεται από ήθος, εθνικιστική ιδεολογία και από ενωτικό χαρακτήρα. 

Στόχος μας η δημιουργία ενός πολιτικού φορέα που θα λειτουργήσει ενωτικά και θα συμβάλλει μαζί και με άλλους φορείς, στην άνοδο του εθνικισμού.

 

Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος. 

Γιατί δεν συμβιβάζεστε; θα μας έλεγαν κάποιοι....

Θα απαντήσουμε με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη:

 

"Σιχαίνομαι τη φρονιμάδα σου, αν μπορούσα να καταστρέψω μόνος μου το κράτος το Ελληνικό, θα το έκανα αμέσως" και κάπου αλλού λέει ο ήρωας

"Έλληνες! ανοίγεται τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας, στα σκοτισμένα μυαλά σας, δρόμος αληθινός! Δρόμος ζωής και πολέμου!

αν το θέλετε, πάρτε τον! "

 

Με ήθος και ιδεολογία και προπάντων με ενωτικό πνεύμα θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. 

 

Εδώ σε αυτά τα πάτρια εδάφη της Μακεδονίας γεννήθηκε η Μακεδονική Φάλαγγα.

Στη Μακεδονική Φάλαγγα, πολεμούσαν δίπλα δίπλα, όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης.

Από εκεί εμπνευστήκαμε και εμείς την Εθνική Φάλαγγα όπου όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε  για το καλό της Πατρίδος. 

 

Η Εθνική Φάλαγγα, χωράει όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες που εμφορούνται από τις υψηλές αξίες του ελληνισμού. 

Για να μη ζούμε σαν δούλοι μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.

 

Εθνική Φάλαγγα για τη Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

 

Θεσσαλονίκη 31 Ιουλίου 2023

https://nationalphalanx.blogspot.com/

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Αντιμετωπίζει την διεθνή πραγματικότητα όπου κυριαρχεί η προσπάθεια εξέλιξης της παγκοσμιοποίησης, κινούμενη από μεγάλες ιστορικές δυνάμεις του χρήματος. Δυνάμεις που άλλοτε σε συνεργασία και άλλοτε σε διαμάχη επιδιώκουν τον έλεγχο του δυτικού κόσμου καθώς και των σφαιρών επιρροής.

Στην εξέλιξη αυτή του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος παρακολουθούμε δομικές κρίσεις που αποσκοπούν στην κλιμάκωση της κερδοφορίας. Ο καπιταλισμός σε αυτή την ιστορική φάση επιδιώκει την πλήρη διάλυση των εθνικών κρατών και οικονομιών και την μετατροπή ευρύτατων γεωγραφικών χώρων- αγορών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καθοδηγείται ολοκληρωτικά από τις δυνάμεις του τραπεζικού- χρηματιστηριακού κεφαλαίου και τις πολυεθνικές, αδιαφορώντας για την κατάσταση των εθνικών κοινωνιών.

Το γραφειοκρατικό τέρας των Βρυξελλών αντιστρατεύεται κάθε εθνική, παραδοσιακή, πολιτιστική αξία και επιχειρεί την πλήρη καταστολή των εθνικών δυνάμεων.

Στο πλανητικό τοπίο διαμορφώνονται δυνάμεις ή πόλοι που λειτουργούν αντίρροπα ή σε συνεργασία με την Δύση.

Στο συνοριακό μας περιβάλλον εξελίσσεται με τρόπο συστηματικό και αποφασιστικό η προσπάθεια του νεοοθωμανισμού να αναλάβει νέο ρόλο απειλώντας την κυριαρχία μας και την ιστορική μας υπόσταση, στο Αιγαίο, στη Θράκη και την Κύπρο.

Επιδιώκοντας την προσαρμογή των συμφερόντων τους σε πιθανούς συσχετισμούς, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί αλλά πιθανόν και άλλοι αναμένουν την κατάλληλη στιγμή με διαρκή προετοιμασία εδάφους για να μας προξενήσουν προβλήματα.

Στο εσωτερικό η μακρά μεταπολιτευτική νύκτα έχει καταβάλλει την πατρίδα. Ένας διεφθαρμένος, ανίκανος και εξαρτημένος κοινοβουλευτισμός έχει δημιουργήσει παντού πληγές. Γενικευμένη διαφθορά, πελατειακή λειτουργία του συστήματος, υποτέλεια στην εξωτερική πολιτική, κλίμα διάλυσης και χαμηλό φρόνημα στις ένοπλες δυνάμεις, χαοτικές συνθήκες στην παιδεία, νοοτροπία εύκολου πλουτισμού στην κοινωνία, καταλήστευση του δημόσιου πλούτου, γλωσσική πενία και αφασία, αντικοινωνικός συνδικαλισμός, εχθρικό κράτος για τον πολίτη και ένα ληστρικό τραπεζικό σύστημα, καταστροφή του παραγωγικού ιστού της οικονομίας, διαστρέβλωση της ιστορίας, εγκατάλειψη του ελληνισμού εκτός Ελλάδας, πνευματική παρακμή. Μια νεολαία που αναζητά σπουδές, εργασία και όνειρα και ξοδεύει τη δύναμή της σε ένα περιβάλλον απαξίωσης. Ένα σκηνικό βαθύτατα απογοητευτικό για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Οι ελίτ –κάστες της μεταπολιτευτικής κοινωνίας είναι μέρος του ελληνικού προβλήματος .

Οι πολιτικοί οικοδόμησαν το κομματικό κράτος των συμμοριών που λήστευαν με πολλούς τρόπους και αναζητούσαν συνεχώς συνεργούς- ψηφοφόρους μέσω του πελατειακού συστήματος. Ανίκανοι να αντιληφθούν τον όλεθρο άφησαν την πατρίδα στο έλεος των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών. Πρωτοστάτησαν στην διάλυση της εθνικής οικονομίας (αγροτική οικονομία- βιομηχανία) και υπερασπίστηκαν το ψευδοόραμα της Ευρωπαικής «πατρίδας». Πρόθυμοι πάντα να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις των ξένων. Συνειδητά ή ασυνείδητα εγκλημάτησαν έναντι της ιστορίας.

Οι συνδικαλιστές κύρια πρόσωπα του δράματος, εξέθρεψαν την νοοτροπία της πελατείας, των προνομίων και των άνομων συναλλαγών. Εξελίχτηκαν σε αντικοινωνική δύναμη και στήριζαν όλες τις επιλογές που οδήγησαν στην χρεοκοπία. Πολλοί από αυτούς μεταπήδησαν στην πολιτική.

Οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, εργολάβοι, εισαγωγείς, προμηθευτές, καναλάρχες, όσοι απαρτίζουν το οικονομικό κατεστημένο, πρωταγωνίστησαν στην κατασπατάληση των κονδυλίων των κοινοτικών πλαισίων ,των ειδικών ταμείων και του προυπολογισμού επενδύοντας τίποτα ή ελάχιστα για να πάρουν τα πάντα. Δεν πρόσθεσαν τίποτα στην πραγματική οικονομία, χρησιμοποίησαν λαθρομετανάστες και ανασφάλιστη εργασία, διέφθειραν τους πάντες, και χωρίς ίχνος πατριωτισμού μετέφεραν χρήμα και επενδύσεις εκτός Ελλάδας.

Οι διπλωμάτες στην πλειοψηφία τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, με την κοσμοπολίτικη αντίληψη και την ελαστική συνείδηση, συνετέλεσαν στο ξεπούλημα. Εύκολοι συνομιλητές και χωρίς την παραμικρή διάθεση εκπόνησης εθνικού σχεδιασμού και προοπτικής.

Οι δημοσιογράφοι που συνέβαλαν στον γενικότερο αποπροσανατολισμό και χειραγώγησαν τη κοινή γνώμη στους στόχους που έθετε κατά καιρούς το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Άλλοτε ήταν το χρηματιστήριο, άλλοτε οι Ολυμπιακοί αγώνες , άλλοτε η νομισματική ένωση. Συνέργησαν στην υποβάθμιση των πραγματικών προβλημάτων και στην πτώση των αξιών.

Οι τεχνοκράτες που ως ειδικοί αποδείχτηκαν μεγάλοι απατεώνες. Χρησιμοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα για να πείσουν ότι ο προσανατολισμός που προτάθηκε είναι ο ιδανικός. Δεν ανησυχούσαν μέχρι το 2009 ενώ το χρέος λάμβανε τερατώδεις διαστάσεις. Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιβολή της εξαρτημένης οικονομίας και ευθύνονται για την επιδημική μορφή που έλαβε ο ιδιωτικός δανεισμός. Με την ίδια προθυμία τώρα συμβάλουν στην εκποίηση του εθνικού πλούτου. Είναι αργυρώνητοι και ημιμαθείς.

Στα δεινά που έπληξαν και πλήττουν την χώρα ήρθε να προστεθεί η κατά κύματα εισβολή λαθρομεταναστών που σαρώνει όλη την επικράτεια με την ανοχή και την ευθύνη του πολιτικού κόσμου. Ζήτημα με τεράστιες επιπτώσεις στην ασφάλεια, την εργασία, την οικονομία, την υγεία, την εκπαίδευση την ίδια την κυριαρχία.

Μπροστά στο ιδιότυπο ελληνικό πρόβλημα και στις διεθνείς προκλήσεις οφείλουμε την ανασύνταξη των υγιών δυνάμεων της πατρίδας. Με γνώμονα την εθνική ιδεολογία που μετουσιώνεται σε πολιτική πράξη χωρίς στερεότυπα και εμμονές, χωρίς προκαταλήψεις και ακαμψία.

Δημιουργούμε ένα πολιτικό σχηματισμό που έχει σκοπό να ενώσει τους έλληνες που αγωνιούν πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας.

Ένα Εθνικό Μέτωπο που θα επιδιώξει να:

Υπερασπίσει την κυριαρχία της χώρας.

Να προτείνει ένα νέο αντιπροσωπευτικό σύστημα και μια ριζοσπαστική θεσμική μεταβολή.

Να διαφυλάξει την εθνική κοινωνία.

Να αντισταθεί σε κάθε υποτελή διάθεση από όπου κι αν προέρχεται.

Να σημάνει προσκλητήριο για την ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας.

Να δώσει στο περιβάλλον την θέση που του αξίζει και να απομονώσει τους κύριους ένοχους που είναι οι εκπρόσωποι του παρόντος συστήματος.

Να προστατεύσει την μικρομεσαία επιχείρηση και την αγροτική ιδιοκτησία και εκμετάλλευση από τις επιθέσεις των πολυεθνικών και τις αποφάσεις των υπερεθνικών ελίτ.

Να αποκαταστήσει την έννοια του κράτους ως ενεργό φορέα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι ως τοποτηρητή των τοκογλυφικών συμφερόντων.

Να αποδώσει στην εργασία τον πραγματικό θεμελιώδη ρόλο της στο πλούτο και να αναπτύξει την δράση που απαιτείται κατά της ανεργίας.

Να απαντήσει στην επίθεση των διεθνιστών όλων των αποχρώσεων στο χώρο της παιδείας. Για να οικοδομηθεί μια παιδεία εθνική αντάξια των δυνατοτήτων και του προορισμού του λαού μας.

Να προχωρήσει στην επαναξιολόγηση της διεθνούς θέσης και να παύσει η Ελλάδα να θεωρείται δεδομένη στους σχεδιασμούς των δυνάμεων.

Να σημάνει προσκλητήριο πνευματικής εγρήγορσης απέναντι στην θλιβερή παρακμή.

Ένα Εθνικό Μέτωπο , αρραγές, ακηδεμόνευτο, δυναμικό, πρωτοπόρο, ενωτικό.

https://ethnikometopo.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCYgFrNY-UQF9GUvRaAF0Cyw

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ
 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Το Καθίδρυμα

Το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα αποτελεί μια ιεραρχημένη συλλογικότητα και λειτουργεί, συνεχώς, από το 1989 μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης λειτουργίας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ομόδοξων συλλογικοτήτων. Στελεχώνεται με προσωπικότητες του Ελληνικού πατριωτικού χώρου οι οποίες ουδέποτε κομματίστηκαν και που ποτέ δε προτίθενται να κομματιστούν, πρόσωπα αφιερωμένα στην εαυτή και κοινή ψυχοπνευματική βελτίωση. Διοικείται από τον ίδιο τον Πλάτωνα ωσεί εν ζωή, τηρουμένων απαρέγκλιτα των εντολών και διδαγμάτων του, στοιχείο που τεκμαίρει την αχρηστία των, ποικιλότροπα, νοουμένων εξουσιαστικών «κέντρων» εφ’ όσον οι διοικούμενοι έχουν επίγνωση των κανόνων και των αξιών που, σε κάθε περίπτωση, διέπουν τους θνητούς.

Ο Σκοπός

Σκοπός του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος είναι, βραχυπρόθεσμα, η υποστήριξη των Ελλήνων Πατριωτών που πλήττονται στη καθημερινότητά τους από το ανθελληνικό σύστημα και η ενημέρωσή τους για την αποφυγή στοχοποίησής τους και, μακροπρόθεσμα, η εφαρμογή των πολιτειακών κανόνων και, κυρίως, των αριστοκρατικών αξιών της «Πολιτείας» του Πλάτωνος στις σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες οι οποίες μαστίζονται από τη δημοκρατική παρακμή.

Το Έμβλημα

Το έμβλημα του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος αποτελείται από τον αετό και τους κεραυνούς του Διός οι οποίοι συμβολίζουν την «εις τόπο στάση» και την «εις τόπο κίνηση» που χαρακτηρίζουν τον άνω θρώσκοντα (Άνθρωπο). Εάν κάποια φερέφωνα ξένων συμφερόντων νομίζουν ότι μπορούν να μας .. «τρομάξουν» επικαλούμενα ότι το έμβλημά μας μοιάζει με εκείνο των Ναζιστικών …SS τα καθησυχάζουμε προκαταβολικά ότι, παρά τη σκοπούμενη σύγχυση που επιδιώκουν, εμάς δε θα μας ενοχλήσουν καθόλου! Τα Ναζιστικά SS απεδείχθησαν πολύ πιο πολιτισμένα και πολύ πιο ανθρώπινα από ο,τιδήποτε μεταπολεμικό δημοκρατικό που κατάντησε την Ανθρωπότητα στη σημερινή της αθλιότητα!

Τα Μέσα

Τα βασικά μέσα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος είναι τα πνευματικά «όπλα» των στελεχών του καθώς και η, κατά την διάρκεια δεκαετιών, ακατάβλητη μαχητικότητα και συντροφικότητα τις οποίες επέδειξαν και επιδεικνύουν. Ούτε οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες αλλά ούτε και η βία είναι «μέσα» στα οποία προσβλέπουμε. Οι μεν κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι εχθρικές προς το αραγές του φυλετικού συμφέροντος ενώ, τη βία την αφήνουμε στη πρωτοβουλία του αντιπάλου ώστε να έχει και επίγνωση των επιχείρων των επιλογών του.

Το Στρατήγημα

Η στελεχιακή κοινότητα του Ελληνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα να δώσει δημόσια, πλέον, τις «συντεταγμένες» της, κλείνοντας 25 ολόκληρα χρόνια εντατικού, εσωτερικού, έργου υποστηρίζοντας με συνέπεια αλλά και με τις προσωπικές θυσίες καθενός, τις κοινές Αρχές. Ο λόγος της εξόδου του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος στο κοινωνικό προσκήνιο δεν είναι η επιχείρηση υπόδειξης κομματικών κατευθύνσεων στη «κοινή γνώμη» που είναι και η τελευταία που μας ενδιαφέρει. Άλλωστε, ως γνώστες των γενετικών-βιολογικών πορισμάτων, θα ήμασταν ασυγχώρητοι να πιστεύουμε ότι με τη προπαγάνδα των ιδεών βελτιώνονται οι κοινωνίες των οποίων η βελτίωση προϋποθέτει την προηγούμενη βελτίωση των ατομικοτήτων που τις συνθέτουν, κάτι που μόνον με γενετικές μεθοδεύσεις επιτυγχάνεται. Απλά επιδιώκουμε να αντιστρέψουμε τον ισχύοντα κανόνα των αναλογιών που είναι αρνητικός, κατά τη στιγμή αυτή για την ελλαδική κοινωνία, προσπαθώντας όχι να αναστρέψουμε χαρακτήρες αλλά να υποβοηθήσουμε σε ενδεχόμενη βελτίωση όσων, έστω και αμυδρά, την υπόσχονται πιστεύοντας ότι ένα άθροισμα αμυδρών βελτιώσεων χαρακτήρων μπορεί να δράσει, ίσως και αναστρεπτικά, προ της βέβαιης καταστροφής!

Ένταξη Μελών

Το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα δέχεται κάθε Έλληνα αλλά δε προτίθεται να στεγάσει σαν ένα ακόμα καφενείο αργόσχολους όπως ακριβώς λειτούργησαν και λειτουργούν τα γραφεία των κομμάτων και οργανώσεων. Θα παραμείνει «κυψέλη» συνεχούς παραγωγής έργου και αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί στη κοινότητά του θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αναλάβει, ανάλογα με τις δυνατότητές του, τη διεκπεραίωση συγκεκριμένης εργασίας που θα του ανατεθεί. Πέραν αυτού, δε προβλέπεται καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση για τα Μέλη. Συνεπώς κάθε ένας είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να είναι έτοιμος να εργασθεί υπέρ του σκοπού του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος.

Η Επικοινωνία

Εκτός εάν υπάρχει διαφορετική ενημέρωση, η επικοινωνία με το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα είναι ηλεκτρονική στη διεύθυνση: hellenicnationalsocialistfound@gmail.com

http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-468809369926933/

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

http://ierosloxos2012.blogspot.com/

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ

 

Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι

Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

 

http://koinosparanomastis.blogspot.com/

ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ
 

Ποτέ άλλοτε ο ελληνισμός, από την άποψη του συνόλου των μεγεθών του –δημογραφία, οικονομική και πνευματική παραγωγή, ρόλος στο παγκόσμιο γίγνεσθαι–, δεν βρισκόταν σε κατώτερο σημείο από σήμερα. Πράγματι, ο ελληνισμός κινδυνεύει πλέον να μη διαθέτει τα απαραίτητα μεγέθη για την αναπαραγωγή του, ως αυτόνομο ιστορικό υποκείμενο. Γιατί αν, επί παραδείγματι, μετά την Άλωση του 1453 χάσαμε και κράτος και πληθυσμούς, ωστόσο ο ελληνισμός παρέμεινε αποφασιστικός πνευματικός παράγοντας για την ίδια τη δυτική Αναγέννηση, ενώ μέχρι το 1922 αποτελούσε καθοριστικό οικονομικό και γεωπολιτικό παράγοντα της καθ’ ημάς Ανατολής, σε αντίθεση με τη σημερινή δραματική συρρίκνωσή μας.Καλούμαστε, λοιπόν, να απαντήσουμε σε μια τιτάνια πρόκληση. Να βάλουμε, τέλος σε μια μακρά καθοδική πορεία. Και παρότι δεν τρέφουμε αυταπάτες και αντικρίζουμε κατάματα την πραγματικότητα, επειδή γνωρίζουμε τον βαθμό αποσύνθεσης των ελίτ και την βαθιά παρακμή του ίδιου του λαϊκού σώματος, επειδή ξέρουμε πως είμαστε «πολιορκημένοι από στεριά και θάλασσα», ωστόσο, πιστεύουμε πως ακόμα και σήμερα ο αγώνας δεν είναι χαμένος. Αρκεί να αποκτήσουμε επί τέλους ένα συνεκτικό όραμα και μέσα από έναν «εκσυγχρονισμό της παράδοσής» μας, να διασώσουμε την πρόταση πολιτισμού που φέρει ακόμα αυτή η παράδοση για τον σύγχρονο κόσμο.

 

http://www.ardin-rixi.gr/


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ εμφανίστηκε από το πουθενά, στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, γύρω στο Νοέμβρη του 2007. Συστήθηκε ως ένα "ιστολόγιον ειδησεογραφικόν με βλέμμα ελαφρώς εσχατολογικόν". Έκτοτε φαίνεται ότι έχει αλλάξει προφίλ, αλλά η προειδοποίηση (warning!) παραμένει!

 

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ...

ΔΕΝ είναι εκκλησιαστικό blog.

ΔΕΝ είναι "θρησκευτικό" blog.

ΔΕΝ είναι πολιτικό blog.

ΔΕΝ ανήκει πουθενά.

ΔΕΝ επιθυμεί να κατηχήσει κανέναν.

ΔΕΝ επιθυμεί να πείσει κανέναν!

ΔΕΝ επιθυμεί να προσβάλει κανέναν.

ΔΕΝ διεκδικεί το «αλάθητο».

ΔΕΝ έχει απαντήσεις για όλα.

 

http://redskywarning.blogspot.com/

ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

 Ὁ Σύλλογός μας εἶναι μία κίνησις πολιτῶν - Συμπολιτῶν μας - ἀκομμάτιστη καί ἀνεξάρτητη απ´ ὀποιονδήποτε φορέα τοῦ πολιτικοῦ κομματικοῦ φάσματος, ἐντός καί εκτός κοινοβουλίου. Εἶναι ὂμως βαθιά πολιτικοποιημένος μέ σαφέστατη ἐθνικιστική ἰδεολογία, αὐτήν τῆς Ἑλληνοκρατίας.

Σκοπός τοῦ Συλλόγου μας εἶναι ἡ ἀνύψωσις τοῦ ἠθικοῦ καί ἐθνικοῦ φρονήματος τῶν Ἑλλήνων,¨ ἡ σἐ πνεῦμα ἐθνικισμοῦ διαπαιδαγώγησις τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ ¨, ὃπως χαρακτηριστικά ἀνέφερε ἓνας ἀπό τούς δασκάλους τοῦ ἑλληνικοῦ ἐθνικισμοῦ, ὁ Δημήτριος Βεζανῆς.

Οὑδεμία πολιτική πράξις εἶναι ἐφικτή, ἂν ἀπουσιάζει τό ὑψηλόν φρόνημα τοῦ λαοῦ. Σχεδόν ὃλος ὁ λαός μας ἒχει διαπιστώσει τήν τρομερήν πτῶσιν ὃλων τῶν ἀξιῶν καί ἰδανικῶν, τῶν ἠθῶν καί τῶν ἐθίμων, τῆς παραδόσεως καί τῆς γλώσσης, τοῦ θρησκευτικοῦ καί φυλετικοῦ φρονήματος, τήν ἐμπορευματοποίησιν τῆς ζωῆς καί τόν μπακαλοχρηματισμόν τῶν πάντων, ἀπό γῆς μέχρι οὐρανοῦ τοῦ ὑλικοῦ κόσμου.

 

http://lakip.eu/index.html

 

https://www.facebook.com/La.Ki.P.ATTIKHS/

https://www.facebook.com/La.Ki.P.Thesalonikis/

ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ
http://mavroskrinos.blogspot.com/

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
 

Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας, ένα σύνολο αγωνιστικών πυρήνων δράσης σε ολόκληρη την Ελλάδα αποτελούμενο από μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους Έλληνες Εθνικιστές, υπό την αιγίδα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Σκοπός μας είναι η διάδοση του Εθνικιστικού τρόπου ζωής στην Ελληνική Νεολαία καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί την μόνη οδό για την προσωπική ευημερία κάθε υγιούς ανθρώπου αλλά και συλλογικά ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή. Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για μας τους νέους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητας αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια πολιτισμός.Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την εγκαθίδρυση ενός Εθνικού Κράτους και την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

 

https://antepithesi.gr/

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ


Αρχές

Ως Έλληνες, διεκδικούμε το δικαίωμα να κρατάμε την Ελληνική Σημαία χωρίς την μομφή και το στίγμα του Ακροδεξιού, αλλά και τον Σταυρό και το χριστιανικό μας ήθος χωρίς την κατάκριση της θρησκοληψίας και του φανατισμού

Οφείλουμε ως πολιτικός φορέας που επαγγελλόμαστε τον Πατριωτισμό και τον Σύνδεσμο ΟΛΩΝ των Ελλήνων να αυτόπροσδιοριστούμε στο Σήμερα δημόσια, ρητά και κατηγορηματικά, ώστε να αυτοδεσμευθούμε απέναντι στους συμπολίτες που ενδιαφέρονται να συνδεθούν μαζί μας όπως και για να γνωρίζουν όσοι δεν επιθυμούν αυτήν την πολιτική σύνδεση ή πιθανή πολιτική συνεργασία κατά γράμμα τις Θέσεις μας για να μπορούν να αντιπαραθέσουν δημόσια τις δικές τους θέσεις προς τους πολίτες και εκείνοι να κρίνουν Αντικειμενικά που θα προκρίνουν την απόφασή τους.


Εισήγηση του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου για την Ιδεολογική– Φιλοσοφική Ταυτότητα


https://www.patriotikos-syndesmos.gr/taytothta.html

https://www.facebook.com/patriotikos.syndesmos

ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

 

«Να διευθύνουμε τη σκέψη του Ελληνισμού, αφού δε μπορούμε να διευθύνουμε την πολιτική του» Ίων Δραγούμης

 

https://tritosdromos.gr/

bottom of page